Acest website folosește cookie-uri Prin continuarea navigării, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Piept de pui dezosat fără piele

Informații de preparare

Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.

Valabilitate

Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.

Mod de ambalare

Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren,  cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1

Piept de pui cu os

Informații de preparare

Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.

Valabilitate

Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.

Mod de ambalare

Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren,  cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 114
Proteine%-21.94
Glucide%-0.85
Lipide%-2.2

Pulpă de pui

Informații de preparare

Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.

Valabilitate

Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.

Mod de ambalare

Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren,  cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 144
Proteine%-18.9
Glucide%-1
Lipide%-7

Pulpă de pui superioară

Informații de preparare

Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.

Valabilitate

Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.

Mod de ambalare

Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren,  cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 147
Proteine%-18
Glucide%-1.4
Lipide%-7.2

Pulpă de pui superioară dezosată

Informații de preparare

Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.

Valabilitate

Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.

Mod de ambalare

Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren,  cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 126
Proteine%-19.9
Glucide%-1.21
Lipide%-4.6
Facebook, Twitter,  Instagram 
Toate drepturile AVICOLA S.A. © 2018
SC Avicola Focșani SA
Date de contact
Adresa sediu

B-dul București 79, 620133 Focșani, Județul Vrancea
tel: +4 0372 712 074
fax: +4 0237 236 104 vanzari@avicolafocsani.ro
www.AvicolaFocsani.ro

Adresa abator

Calea Munteniei 3, 620172 Focșani,
Județul Vrancea
tel: +4 0372 712 074
fax: +4 0237 236 104
abator@avicolafocsani.ro
www.AvicolaFocsani.ro
Date economice

CUI: RO 1437373
Nr. reg: J39/208/1991
Banca:
IBAN: