Carne tocată
Informații de preparare
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 7 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 7 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g-226
Proteine%-15
Glucide%-1.3
Lipide%-17.1
Val energetica Kcal/100g-226
Proteine%-15
Glucide%-1.3
Lipide%-17.1
Cubulețe din piept de pui
Informații de preparare
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g-226
Proteine%-15
Glucide%-1.3
Lipide%-17.1
Val energetica Kcal/100g-226
Proteine%-15
Glucide%-1.3
Lipide%-17.1
Piept de pui feliat
Informații de preparare
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1
Mușchiuleț de pui
Informații de preparare
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1
Aripi de pui secționate
Informații de preparare
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
Dupa achizitionare, păstraţi produsul (refrigerat) la frigider sau în congelator. Decongelarea cărnii se face în frigider. A nu se recongela dupa decongelare.
Păstraţi carnea crudă separat de alte alimente.
Dupa ce preparați carnea, spălaţi bine suprafeţele de lucru (tocătorul), ustensilele (cuțitul) și mâinile.
Inainte de consum, preparați termic produsul. Carnea de pui nu este potrivită pentru a fi consumată în stare crudă.
Valabilitate
Înainte de preparare, verificați termenele de valabilitate ale produselor pentru a evita utilizarea unor produse alimentare care au depășit data limită de consum. Asiguraţi-vă că atât frigiderul cât şi congelatorul au temperatura potrivită. Produsele refrigerate trebuie să fie păstrate între 0 şi +4*C (în funcţie de produs), iar produsele congelate trebuie să fie depozitate la -18*C. De asemenea, pentru a pastra o temperatură corespunzatoare a produselor, trebuie să fie suficient spaţiu pe lângă şi sub produsele depozitate. Dupa deschiderea ambalajului, consumați produsul refrigerat în cel mult 3-4 zile.
Mod de ambalare
Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare cu un termen de valabilitate de 8 zile. Ambalăm acest produs și în tăviță din polistiren, cu un termen de valabilitate de 6 zile. Acest produs este disponibil și congelat. Pentru HoReCa și procesatori ofertăm ambalarea vrac.
VALORI NUTRIȚIONALE
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1
Val energetica Kcal/100g- 102
Proteine%-22.19
Glucide%-0.41
Lipide%-1